Gastenboek

Laat gerust hier uw bericht achter maar respecteer a.u.b. de geldende normen en waarden!

11 reacties op “Gastenboek

  1. Misschien wel prakties om jullie speelveldadres en zaaladres op de site te vermelden, zodat andere verenigingen weten waar jullie zitten.

    Petra de Lepper (BIO)

  2. Zaterdag 10 oktober stond voor de D1 de laatste wedstrijd van het buitenseizoen op het programma, dat niet alleen, we konden nog kampioen worden ook! Om 11 uur begon met gezonde spanning de wedstrijd tegen Bladella. De doelpunten vielen snel en er werd goed verdedigd waardoor we de rust in gingen met een 5-1 voorsprong. De tweede helft duurde het iets langer voordat we de korf weer konden vinden, maar door goede aanvallen hebben we de wedstrijd toch nog met een 9-1 eindstand af kunnen sluiten. Proficiat met het kampioenschap dames, knappe prestatie.

  3. Rietvogels 1 zal zondag om 12.00 uur aantreden tegen DOT 1 uit Vlierden i.p.v. om 12.15 uur. We zien jullie graag dan om sportpark den Droevendaal!

  4. Vanochtend vertrokken we met de D1 naar Bladel, er stond een leuke wedstrijd op het programma. We begonnen met de volgende opstelling, in de aanval: Anouk, Noa, Abril en Imke van Loon en in de verdediging: Carlijn, Maud, Alejandra en Lieke vandaag was het Demi haar beurt om reserve te zijn. De eerste helft verliep erg vlot waardoor we de rust in gingen met een 5-1 voorsprong. In de tweede helft kwam Demi er in voor Abril. De dames bleven hun kansen goed afmaken waardoor de scheidsrechter mocht affluiten bij een 11-1 stand. Weer een goede wedstrijd gespeeld meiden, veel mooie acties gezien! Op naar volgende week klimroos thuis. Bjenne

  5. De recreanten zijn afgelopen zondag naar de jaarlijkse recreantendag geweest bij Korfbalvereniging Korfakkers te Erp. Alle 4 de wedstrijden in onze poule werden gewonnen en een finalewedstrijd tegen de winnaar van de andere poule moest de beslissing brengen. Deze finale eindigde in een gelijk spel waarna we overgingen op strafworpen. Deze werden door de Rietvogels beter benut dan door NAS waardoor wij (evenals vorig jaar) met de 1e plaats richting huiswaarts keerde. Het was een leuke dag met een happy end.

  6. Vandaag zijn we met de nieuwe D1 op het Rosolo toernooi geweest, we hebben hier een mooie tweede plek behaald. Een goed begin van het nieuwe seizoen meiden! Anouk van Doormalen en Ise Mollen bedankt voor het meespelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>